Toimitusehdot

Toimitustavat Suomeen ovat
• Posti
• Nouto Erämaan Kutsu:n varastolta. Suopellontie 219, 19700 Sysmä.)
• Erikseen sovittava toimitus lähialueille. 

Toimituskulut Posti
Toimituskulut vaihtelevat paketin valitun palvelun, painon ja koon mukaan. Edullisimmillaan postitamme pienet ostokset. Jos ostos sopii kirjekuoreen, jolloin postituskulut ovat 2,50€. Tämä on myös pienin mahdollinen postitusmaksu. Muuten noudatamme postin kuljetushinnastoa. Pienet erot postin kuljetushinnastoon ovat mahdollisia, johtuen automaattisesta postimaksun laskennasta. Lopulliset postikulut näkyvät tilausta viimeisteltäessä, ennen varsinaista tilausvahvistusta.
Postipaketti ja postiennakkokirje saapuvat lähimpää postitoimipaikkaan.
Maksikirjeen hintaan sisältyy vienti vastaanottajalle, jos lähetys mahtuu postilaatikkoon tai sen voi muuten helposti antaa vastaanottajalle tai jättää vastaanottajan osoitteeseen suojatusti. Jos lähetystä ei voida jättää, niin siitä jätetään saapumisilmoitus ja lähetys on noudettavissa postitoimipaikasta.

Jos lähetettävä tuote on erikoisen suurikokoinen, maksut voivat olla erilaiset.
Erikoistapauksissa tilaajalle ilmoitetaan erikseen postimaksu.

Toimitusaika
Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kahdesta viiteen (2-5) työpäivää maksamisesta. Tavallisesti tilaus lähetetään 1 päivän aikan kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

Tuotteen toimitustilanne näkyy tuotteen yhteydessä. Toimitustieto on reaaliaikainen, mutta siinä saattaa esiintyä epätarkkuuksia, jos samaa tuotetta on tilaamassa useampi henkilö samaan aikaan.

Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Erämaan Kutsu toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.

Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille on ilmoitettu eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

Valittavissa on myös nouto. Noutopisteemme sijaitsee Sysmässä, Päijät-Hämeessä, osoitteessa:

Suopellontie 219
19700 Sysmä

Noutoajasta on sovittava etukäteen puhelimella  ( 050 – 5220 370)
tai sähköpostilla kauppa@erakauppa.fi

Kun lähetämme paketin, saat sähköpostilla siitä tiedon. Samassa on myös seurantakoodin. Kirjeille ja maksikirjeille ei valitettavasti saa seurantakoodia.

 

Maksutavat
Maksutavat ovat tisiirto ja PayPalil, tulossa myös pankkipainikkeet.

Palautukset
Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Tämä tarkoittaa että tuotepakkaus on ehjä, ja tuotteessa ei ole käytön jälkiä.
Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen kauppa@erakauppa.fi ENNEN tuotteen palauttamista. Sähköpostilla tulevat palautusohjeet. Palautus lähetetään osoitteeseen Erämaan Kutsu Suopellontie 219, 19700 Sysmä.

Jos palautettava tuote ei ole enää virheetön, eli tuote ei ole enää myyntikuntoinen normaalilla hinnalla, Erämaan Kutsulla on oikeus pienentää palautettavaa rahasummaa tuotteen arvon pudotuksen verran. Mikäli tuote on tilaustyönä tai nimikoituna valmistettu yksilöllisesti asiakkaalle, vaihdamme tai hyvitämme tuotteen vain, mikäli se on virheellinen.

Yrityksien palautusoikeus on rajoitetumpi. Yrityksen palautus mahdollisuuksista tulee tiedustella etukäteen Erämaan Kutsun asiakaspalvelusta. Mahdollisen palautuksen yhteydessä yrityksiltä peritään ainakin postikulut.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset
Paketti voi vaurioitua kuljetuksen aikana. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tai vastaan otettaessa tarkistaa sen kunto. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee heti asiasta vahinkoilmoitus Postikonttoriin. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
www.kuluttajariita.fi

Vastaa